Magyar Sztárok pipálták le Uri Gellert!

 

Nem biztos, hogy tudták mire vállalkoznak sztárjaink, amikor megérkeztek reggel a megmérettetésre. Morafcsik Péter - a Bols Mixer Akadémia Magyarországi vezetője – több feladatot is kitalált a versenyzők számára, hogy kiderüljön ki állná meg legjobban a  helyét a pult mögött is. Rendhagyó módon az italok készítésnél nem foghatták meg a Gilroy italos dobozokat teljes tenyérrel, vákummal kellett a kezükre „ragasztaniuk” a dobozt a versenyen indulóknak. Az Uri Gellert is próbára tévő feladathoz, természetesen nagy segítségükre volt ebben az Akadémia vezetője is. 
„ Gianni mozdulatain látszott, hogy vérbeli vendéglátós, nagyon jól mozgott a pult mögött.  Zola, ha nem is látott még shakert soha életében, de kedvese igen, aki a mi mixer tanfolyamunkon végzett, így feltudta készíteni párját mire számíthat.” – tudtuk meg Morafcsik Pétertől.

A versenyzők jobbnál jobb lime-vodka koktélokat készítettek, és nem csak ízlelő bimbójukat de a rejtet képességeiket is elő kellett venniük, hogy nyitott tenyérrel minden segítség nélkül kitudják tölteni az energia italokat.

A bajnokságon a színes koktélok mellett a jó hangulat volt mérvadó. A győztes kupát Zola nyerte el, de a többiek koktélja is nagyon ízletesre sikeredett.

 

 

 
(nagyítás / további képek a képre kattintva)
 


A Gilroy nagy sikert aratott a bármixerek körében.

 

 

2011. április. 19-én került megrendezésre a XXII. MagyarKoktél és X. Flair Bajnokság, az Orfeum,A Pesti Mulatóban. A Gilroy a versenyzők egyik kötelező koktél alapanyaga volt. A Gilroy egyedülálló lime íze miatt vált közkedvelt koktél alapanyaggá. Egyre több bármixer elengedhetetlen kelléke a gilroy. (lsd gilroy koktélok)

A bármixer versenyt flair és klasszikus kategóriában rendezték meg a szervezők.

 

 

   

(nagyítás / további képek a képre kattintva)


 

A Gilroy büszkén volt a 2011-es Cosmopolitan Bikini Show együttmüködő partnere.

 

 

2011. április 16-án 1200 Cosmo-lány állt sorba, hogy megnézhesse a Cosmopolitan Bikini-show-t, ahol ismét felsorakoztak az év legszebb fürdőruha kollekciói Mindenki izgatottan várt – a VAM Design Centerben megrendezett esemény pedig nem csupán hozta a formáját, de minden eddigieket felülmúlva kápráztatta el a közönséget. 

A legtrendibb fürdőruhák mellett az eseményről nem hiányozhatott az idei év nyári sláger íze sem,  az új lime izű Gilroy energiaital, ami osztatalan sikert aratott a Cosmo olvasók körében.

   

(nagyítás / további képek a képre kattintva)